Arexim Audit: Ajutorul financiar de care ai nevoie

Buna gestionare a activitatii unei companii, sau succesul in domeniul afacerilor, nu depinde doar de produsele sau serviciile pe care le oferiti clientilor dumneavoastra. Pentru a obtine profitul pe care il aveti in vedere, trebuie sa implementati solutii eficiente care sa optimizeze activitatiile desfasurate si care sa micsoreze costurile generale ale companiei in cauza.

Dar pentru a putea realiza aceste lucruri, mai intai trebuie sa aveti o viziune obiectiva de ansamblu asupra situatiei financiare a companiei dumneavoastra. In acest fel puteti lua deciziile potrivite, puteti evita investitiile nerecomandate, optimiza performantele si totodata evita situatiile neplacute precum colapsul financiar sau intrarea in insolventa.

Dar cum puteti obtine aceasta viziune de ansamblu? Este chiar simplu: prin realizarea unui audit financiar. Auditul financiar reprezinta o analiza amanuntita si obiectiva a companiei in cauza in vederea obtinerii de date referitoare la situatia financiara. Aceasta analiza trebuie efectuata de persoane calificate, autorizate si experimentate care sa furnizeze rezultate reale, obiective, si care sa va indrume in luarea deciziilor necesare pentru remedierea problemelor intalnite, sau pentru eficientizarea activitatiilor depuse de angajatii dumneavoastra. In acest sens, serviciile unui auditor financiar sunt mai mult decat recomandate.

Auditorul financiar este reprezentat de o persoana fizica sau juridica care, in conditiile O.U.G. nr. 75/1999, a dobandit aceasta calitate. De regula, auditorul financiar are o experienta indelungata in domeniul financiar, putand realiza si alte operatii de aceasta natura. In cazul in care doriti sa beneficiati de un audit financiar de buna calitate, va recomandam serviciile companiei Arexim Audit.

Arexim Audit dispune de experti in domeniul contabil si financiar, implicit in cazul auditului de aceasta natura, compania venind in intampinarea celor interesati cu auditori financiari care sa garanteze succesul afacerilor sau companiilor aflate in dificultate.

In acelasi timp, societatea Arexim Audit va pune la dispozitie auditori abilitati prin lege sa efectueze analizele si sa prezinte rapoartele de care aveti nevoie pentru a putea dobandi o perspectiva ampla asupra situatiei dumneavoastre financiare. Auditul financiar va fi unul obiectiv, complex si complet, care va cuprinde o analiza eficienta a situatiei dumneavoastra financiara. In urma acestei analize, se pot oferi si sugestii care sa redreseze firma a carei activitate o gestionati. Desigur, aceste sugestii pot fi implementate la cerere tot de personalul Arexim Audit, sau de partenerii acestora, caz in care problemele inregistrare pot fi solutionate intr-un timp cat mai scurt.

Tarifele solicitate pentru executarea unui audit financiar Arexim Audit nu sunt mari, preturile practicate de aceasta companie fiind accesibile pentru orice buzunar. In functie de problemele intalnite, de dimensiunea companiei, sau de volumul de munca existent, aceste tarife pot varia usor. De aceea, o oferta de pret poate fi obtinuta doar prin contactarea reprezentantiilor companiei – utilizati datele de contact listate in subsolul acestui articol in acest scop.

Prin intermediul acestor date sau prin vizitarea site-ului oficial al firmei puteti solicita si alte informatii referitoare la activitatea Arexim Audit sau serviciile oferite, implicit a auditului financiar mentionat mai sus.

Arexim Audit, date de contact:

Adresă: Str. Ing. Nicolae Slăniceanu, nr. 28, Sector 2 (zona Piaţa Muncii, lângă Registrul Comerţului);
E-mail: ionescu@arexim.ro
Telefon fix: 021/326.72.04, 021/302.89.62, 021/302.89.63
Fax: 021/326.72.05
Mobil: 0724.231.877

Articol oferit prin reteaua 2biz.ro

Comments are closed.