Electroglobal, tablouri electrice de calitate pentru casa ta

Electroglobal, tablouri electrice de calitate pentru casa taAi nevoie de tablouri electrice de distributie de joasa tensiune si nu stii de unde sa le achizitionezi? Poti sa apelezi cu incredere la produsele comercializate de firma de prestigiu Electroglobal din Cluj-Napoca. Aceasta firma comercializeaza tablouri electrice de distributie de calitate superioara, la preturi avantajoase pentru tine.

Ce sunt tablourile electrice de distributie de joasa tensiune?

Tablourile electrice de distributie de joasa tensiune sunt ansamble care contin aparate electrice, conexiuni, borne de curent, echipamente de comanda, masura si semnalizare, ce sunt montate complet cu toate elementele lor constructive.

Tablourile de distributie care pot fi racordate la una sau mai multe surse de energie electrica, servesc la distributia acesteia, precum si la protectia, controlul, comanda si reglarea aparatelor sau circuitelor electrice.

Dupa destinatia pe care o au, tablourile de distributie se impart in:

 tablouri generale- sunt cele care primesc energia electrica, la o tensiune sub 1000v, de la sursa de energie sau de la retea;

 principale- sunt cele primesc energia electrica de la tabloul general si alimenteaza tablourile secundare;

 secundare- sunt cele care deservesc unul sau mai multe receptoare.

Tablourile pot functiona:

 In curent alternativ de frecventa 15 pana la 60 Hz si tensiuni nominale pana la 1000v;

 In curent continuu cu tensiuni nominale pana la 1200v.

Dupa locul de instalare tablourile pot fi:

– Tablouri de bransament- care realizeaza racordarea cladirii la reteaua de energie electrica si protectia generala;

– Tablouri de firida- care realizeaza protectia mai multor apartamente;

– Tablouri de apartament- care realizeaza distributia si protectia circuitelor din apartament.

Caracteristici electrice

1. Tensiunea nominala a unui circuit reprezinta valoarea tensiunii care serveste la definirea circuitului respectiv si la care se refera conditiile sale de functionare. Daca intr-un tablou toate circuitele principale sau, in lipsa lor, toate circuitele auxiliare, functioneaza sub aceeasi tensiune nominala, aceasta reprezinta, totodata, si tensiunea nominala unica a tabloului.

2. Tensiunea de serviciu (Us) este tensiunea efectiva aplicata in exploatarea unui circuit al tabloului.

3. Tensiunea nominala de izolatie reprezinta valoarea tensiunii care serveste la definirea acestei izolatii, in functie de aceasta valoare determinandu-se:

-tensiunea de verificare a calitatii dielectrice;

-distantele de conturnare;

-distantele de izolatie in aer.

4. Curentul nominal de utilizare al unui circuit al tabloului este definit de curentul nominal al aparatului cu cel mai mic curent admisibil dintre aparatele montate in serie, in acest circuit. Curentul admisibil este stabilit pentru serviciul nominal al aparatului, in functie de conditiile de montaj in tablou.

5. Frecventa nominala a tabloului reprezinta valoarea frecventei care serveste sa-l defineasca si la care se raporteaza conditiile sale de functionare.

6. Frecventa de serviciu care reprezinta frecventa efectiva in exploatare la un tablou sau la un circuit al acestuia.

Apeland la produsele comercializate de catre firma Electroglobal din Cluj-Napoca, vei avea certitudinea achizitionarii unor tablouri electrice de calitate, realizate la standarde ridicate. Electroglobal, tablouri electrice de calitate pentru casa ta1Tablourile electrice sunt de obicei de dimensiuni si culori standard, insa daca acestea nu corespund nevoilor tale, firma poate sa iti puna la dispozitie si tablouri la comanda, indiferent de dimensiuni.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege tablouri electrice de distributie de joasa tensiune Electroglobal. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Electroglobal? Suna la numarul 0264-406.203 sau trimite un e-mail pe adresa info@electroglobal.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Comments are closed.