Euro Ecologic – solutii de igienizare competente

Imaginati-va ca va aflati la un concert in aer liber, iar dupa cateva pahare de suc, bere, sau orice alta bautura preferata de dumnevoastra, simtiti o puternica nevoie de a merge la toaleta. Acest lucru nu ar fi posibil daca in jurul spatiului destinat concertului nu ar exista toaletele ecologice. Acestea trebuie sub orice forma sa respecte standardele internationale de igiena sau curatenie, mai ales datorita faptului ca acestea sunt amplasate in spatii publice.

Firma Euro Ecologic se ocupa de comercializarea sau inchirierea toaletelor ecologice. Datorita unei echipe tinere si dinamice, firma a reusit sa creeze o retea de distributie pe intreg teritoriul tarii, astfel ca, in functie de nevoile dumneavoastra, toaletele ecologice pot fi livrate, respectandu-se cu exactitate termenii si conditiile de livrare.

Toaleta ecologica Tufwaytufway

Acest tip de toaleta comercializat de firma Euro Ecologic este format dintr-o cabina simpla, foarte usor de montat si de deplasat. Doi oameni pot cu usurinta executa deplasarea si montarea acesteia. Dimensiunile toaletei sunt 1110 x 1210 x 2230 mm (latime, lungime, inaltime). Cu o masa de doar 105 kg aceasta toaleta ofera urmatoarele dotari:

–          Cuva colectoare de 220 de litri;

–          Aerisire a cuvei de colectare;

–          Peretii exteriori ai cabinei sunt confectionati din PAFS;

–          Scaun englezesc cu capac;

–          Suport pentru hartia igienica;

–          Incuietoare metalica;

–          Chiuveta.

Toaleta ecologica Liberty

Pentru persoanele cu dizabilitati, firma Euro Ecologic comercializeaza toaleta ecologica Liberty. Cadrul usii este fixat in podea, astfel asigurandu-se o stabilitate corespunzatoare. Spatiul interior ofera o miscare la 360 de grade a caruciorului cu roti, asigurandu-se o mobilitate crescuta si facilitand accesul in interiorul acestei toalete. Spatiul interior este dotat cu elemente de siguranta reprezentate de barele metalice de prindere .

Cu o greutate de 115 kg, toaleta dispune de urmatoarele dotari:

–          Cuva de colectare cu capacitatea de 110 litri;

–          Tronson aerisire cuva colectare;

–          Scaun englezesc cu capac;

–          Incuietoare cu indicator liber-ocupat;

–          Suport pentru hartia igienica.

Sistemele eficiente Euro Ecologic permite igienizarea in:

–          spatii publice destinate intrunirilor mai multor participanti (arene, targuri comerciale, concerte s.a.)

–          spatii rezervate serviciilor de pe marginea autostrazii;

–          spatii industriale fara apa curenta si canalizare;

–          spatii de agrenement (parcuri).

Firma Euro Ecologic, respectand standardele in vigoare de igiena, ofera cu profesionalism si  pomptitudine solutii eficiente de igienizare.

Comments are closed.