Platforma lift pentru pacienti cu nevoi speciale comercializata de Help Devices Activ

Persoanele cu dizabilitati, sau pacientii cu nevoi speciale au nevoie de atentie sporita din partea celorlati, precum si de conditii adecvate prin care sa li se asigure un mediu de viata normal, obisnuit. Asigurarea unui mediu de viata adecvat se poate garanta prin intermediul aparaturii specifice si prin intermediul unor zone special amenajate pentru persoanele cu deficiente locomotorii. Un partener de incredere al celor ce doresc sa sprijine pacientii cu nevoi speciale este reprezentat de Help Devices Activ, care ofera o gama larga de produse dedicate acestui domeniu.

In principiu, Help Devices Activ este o companie ce produce si comercializeaza solutii / echipamente eficiente pentru recuperare medicala. Firma isi are sediul central in Bucuresti oferind aparate si dispozitive medicale ce pot fi folosite in operatiuni de tratare si recuperare din cadrul spitalelor, clinicilor private sau a altor institutii de profil. In acelasi timp, Help Devices Activ comercializeaza produse destinate persoanelor cu nevoi speciale, printre aceste produse numarandu-se si platformele lift. Help Devices Activ detine numeroase parteneriate cu importante spitale si institutii medicale din Bucuresti si nu numai, serviciile companiei ridicandu-se de fiecare data la nivelul cerintelor impuse de clienti.

Help Devices Activ ofera peste 2000 de produse medicale ce se adreseaza unor domenii medicale ce includ urmatoarele: logopedie, ergoterapie, stimulare vizuala, hidroterapie, fizioterapie, sau termoterapie. Dintre echipamentele disponibile prin Help Devices Activ mentionam solutiile pentru recuperare pasivo-activa, aparate electroterapie, dinamometre medicale, goniometre medicale din inox, scoliometru medical, aparate recuperare membre, banda kinesiologica, platforma lift sau mese pentru tratament.

Platformele lift reprezinta solutii medicale extrem de utile pentru persoanele cu nevoi speciale si pentru pacientii ce se trateaza in spitalele sau clinicile din Romania. Cu ajutorul platformei lift, persoanele suferinde vor avea acces mai usor in cadrul cladirilor cu etaje si nu numai. Asadar, compania Help Devices Activ este cea care va ofera cea mai simpla si rapida metoda de a ajunge la etajele superioare, fara a fi nevoie sa depuneti vreun efort, astfel ca stilul de viata al persoanelor cu nevoi speciale va fi cu mult imbunatatit. Aceste platforme lift sunt durabile si rezistente, si indeplinesc o serie de caracteristici de siguranta, astfel ca pacientii vor fi foarte multumiti de facilitatile aduse.

Help Devices Activ garanteaza ca aceste platforme lift sunt sigure si pot fi utilizate usor si fara efort de persoanele cu dizabilitati. Platforma lift se poate folosi atunci cand este necesar accesul pe scari in zonele in care nu este prevazuta o rampa speciala sau o cale de acces special amenajata. In cazul in care doriti achizitionarea unei astfel de platforme, sau daca doriti sa aflati mai multe detalii tehnice despre acest produs, accesati platforma online a companiei Help Devices Activ. Similar, informatii suplimentare cat si solicitarea unei comenzi se poate realiza si prin intermediul datelor de contact din josul prezentului articol. Lista completa a solutiilor si sistemelor medicale oferite de Help Devices Activ se poate vizualiza pe site-ul mentionat mai sus.

Help Devices Activ, contact:

Mobil: 0724/342558
Tel: 021/3240083
Fax: 021/3240492
Fax: 0724 324 174
Baba Novac nr. 11; sector 3; Bucuresti
e-mail:office@helpdevices.ro
office@help-devices.ro
vanzari@helpdevices.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.

Comments are closed.