Sistematic Engineering iti ofera feronerie VHS!

sistematic    In momentul in care decizi fie sa iti construiesti o casa, fie sa o renovezi pe cea veche, trebuie sa le acorzi o atentie deosebita urmatoarelor aspecte: calitatea materialelor de constructie, experienta echipei de constructori, calitatea usilor si a ferestrelor alese etc. Ei bine, cand vine vorba de usi si de ferestre, este foarte important ca produsele alese sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie extrem de rezistente la variatiile de temperatura, sa asigure izolare fonica si sa asigure o durabilitate crescuta in timp. Pentru ca ferestrele si usile tale sa indeplineasca aceste conditii, va trebui sa alegi cu grija elementele de feronerie. In cazul in care nu stii de unde sa incepi cautarile pentru a gasi produse de calitate, iti recomandam sa arunci o privire peste gama de produse de feronerie VHS oferita de firma Sistematic Engineering!

Feroneria VHS pentru ferestre

Utilizarea acestui tip de feronerie are o gama vasta de avantaje; in primul rand, vei beneficia de preturi extrem de avantajoase, aspect care nu este de ignorat, in special in cazul in care iti construiesti o casa si nu ai resurse financiare nelimitate la dispozitie. In al doilea rand, acest tip de feronerie asigura o izolare termica si sonora optima, astfel incat nu va trebui sa te ingrijorezi in privinta temperaturii sau a zgomotului de afara. In plus, acestea au un aspect modern si sunt foarte usor de asamblat, avand posibilitati multiple de reglaj. Elementele de feronerie VHS pentru ferestre sunt compatibile cu materiale precum aluminiu, lemn sau PVC si prezinta o rezistenta excelenta la coroziune.

Gama de feronerie VHS pentru fereste oferita de Sistematic Engineering cuprinde urmatoarele produse: sisteme oscilo-batante pentru 15 si 7,5 mm, sisteme oscilo-batante cu inchidere pe orizontala sau pe verticala, sisteme oscilo-batante pentru inchidere simpla sau dubla, sisteme oscil-batante cu securitate standard sau sporita, sisteme culisante si sisteme batante sau simplu oscilante.

Feroneria VHS pentru usi

Feroneria pentru usi este de asemenea foarte importanta, deoarece usile se inlocuiesc mai rar decat ferestrele. Avantajele feroneriei VHS pentru usi sunt multiple; inainte de toate, feroneria VHS asigura inchiderea perfecta, protejand astfel incaperile impotriva prafului, a umezelii si a zgomotului. In plus, feroneria VHS asigura o ventilare optima, dar si un aspect modern si este foarte usor de asamblat. La fel ca si feroneria VHS pentru ferestre, feroneria pentru usi are posibilitati multiple de reglaj, este compatibila cu PVC, lemn si aluminiu si este extrem de rezistenta la coroziune, datorita zincarii alcaline. Asemeni feroneriei VHS pentru ferestre, feroneria pentru usi iti este pusa la dispozitie in schimbul unor preturi extrem de atractive.

Sistematic Engineering iti pune la dispozitie o gama vasta de elemente de feronerie VHS pentru usi; aceasta cuprinde sisteme pentru 25/28/30/35/40 de mm, shielduri pentru 95/92 mm, sisteme oscilo-batante pentru simpla sau dubla deschidere, sisteme oscilo-batante cu inchidere pe verticala sau orizontala, sisteme oscilo-batante cu securitate  standard sau de tip ciuperca, sisteme simplu oscilante sau simplu batante, sisteme culisante. Mai mult decat atat, elementele de feronerie VHS sunt compatibile atat cu broaste normale, cat si cu broaste cu multi-punct; in acelasi timp, sunt compatibile cu orice tip de maner din program.

Alege feronerie VHS Sistematic Engineering! Pentru mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei : www.starkprofilen.ro!

Comments are closed.